lunes, 17 de febrero de 2014

RESUM DEL VÍDEO ( DIETES ASSESSINES )

Hui vaig a fer-hi un rèsum del vídeo del youtube dietes assessines.
Al principi del vídeo hi apareix una dona que viu al mig del camp amb els seus dos fills.
Segons el meu punt de vista, és una dona un poc rareta perquè hi te als xiquets sense escolaritzar, i sense tindre una vida social positiva. Estan allunyats de la vida social i es llaven al iu i a més a més viuen el menjar que els proporciona la natura. Consumeixen aliments els quals es cultiven als seus terrenys mijançant els excrements que dipositen. Hi viuen en tipus de caravana i cabanya, i els xiquets no hi tenen cap joguet i a més a més no tenen cap control metge.
Després d'aquesta xica amb els seus fills, ixen dos homes els quals són deportistes  musculosos típics del gimnàs. Ells solament es dediquen a treballar el seu cos musculosament al gimnàs, i entre açó que fan mengen moltes vegades, a més d'anar al supermercat a comprar. A part de tot açó el que fan es descansar poer dormir i per últim durant unes hores es dediquen a fer "trapitxeos" per tal de poder pagar els seus gastos diaris.Aquest tipus de persones ho saben tot sobre el que consumeixen i ingereixen. Són un tipus de "sabelotodo".
Després d'aquestos xics apareix una xica, la qual acava de superar una anorexia.
Ella ens narra les seues sensacions amb la anorexia. I més o menys com podem detectar aquest període.
Ella parla com un passat llunyà la seuya situació, però els metges encara la consideren una persona dèbil, la qual pot recaure i això seria perillós per a la seua salut.
Només acabar aquesta ica ix un home el qual és obés però ell no hi te cap problema de salut. Solament hi té problemes en les articulacions. Aquest home ens narra tots tots els problemes que te en la vida qotidiana, per la seua complexitat física. Després d'ell i ix un home de complexitat física molt pareguda però te menys problemes en la vida quotidiana, però per contra més problemes de salut. Aquest hi menja animalades, però soles menja el que li agrada, açó és tot el contrari de l'home anterior perquè l'altre no menjava tant.
Per últim apareix un xic el qual hi menja tots els aliments com els proporciona la naturalesa, també menja insectes. En la última part del vídeo vaig estar a punt de vomitar el dinar que havia près feia 10 minuts. No em pareix molt correcte que el vídeo ensenye com es menja unpobre conill casat per ell i com es menja elseu fetge.

                                                        BIBLIOGRÀFIA

El rèsum que he fet l'he redactat amb els coneixements pròpis que tinc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario