domingo, 9 de febrero de 2014

RESUM DEL VÍDEO ( SUPER SIZE ME )

Ara vaig a fer-hi un resum del vídeo de super size me, primerament m'agradaria recolzar el productor d'aquest vídeo perqué és excel·lent, i a més a més ha fet molt de mal a McDonald's, cosa que m'agrada perqué jo no soc un consumidor del menjar ràpid i menys de McDonald's. Així és que m'ha agradat molt.

Aquest vídeo comença amb una foto del rebuig a una demanda d'una dona a McDonald's. Aleshores Morgan Spurlock, li fa un repte a McD. Aquesdt repte es menjar durant 30 dies solament menjar de McD.
Abans de comenár el repte Morgan es va sotmetre a diverses pobres mèdiques i físiques per poder començar el repte.
Després de superar totes les proves correctament, Morgan va començar la seua dieta McD.
Aquesta dieta era per demostrar que el McD era perjudicial per a la salut dels humans, i per tant admetre la querella d'una dona contra McD.

Els primwrs dies del repte tot anava sobre rodes i sense cap molestia estomacal per part de Morgan, però a partir del tercer i quart, va començar a vomitar durant uns dies i després ja se li va passar.
A partir d'ahí ja es va costumar a menjar McD.

Als 15 dies hi va anar als metges per tornar-se a sotmetre's a les proves físiques i mèdiques.
Els metges li van aconsellar que es deixara de fer aquesta dieta perquè al final acavaria amb ell.
Però ell ho va desaconsellar i va continuar fins el dia 30.
Quan al dia 30 va acabar els metes aleshores li van dir que hi tindria problemes greua al fet i al cos en general si no hi rectificava ràpidament la seua dieta.
Aleshores es va posar a ieta vegetariana feta per la seua dona. Quan acavà aquesta dieta ja no tornà a ser vegetarià mai més.

Morgan durant aquests 30 dies es va dedicar a cridar a McD  per solicitar entrevistes amb dirigents, va anar pels col·legis per observar com s'alimentaven els alumnes, hi va buscar a la majoria de McD de Manhattan si hi tenien fullets infrmatius sobre el menjar peò casí ningún d'ells en tenien.

Aquest ha sigut el resum del vídeo SUPER SIZE ME. Em reitere que és un vídeo molt bó.

                                                      BIBLIOGRÀFIA 

 El text és extret a partir de coneixements pròpis. 
 http://www.youtube.com/watch?v=-LLDYse8FSc : D'açí he extret el vídeo incrustat al principi






No hay comentarios:

Publicar un comentario